VISSZA A KEZDŐLAPRA
f i p m
MESOPEN / DERMAPEN
KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA
A MesoPen egy innovatív eszköz a bőrfiatalítás területén. A már jól ismert dermaroller továbbfejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelésen belül tudja változtatni a tű méretét.

A dermarollerhez képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb, nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződést, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

MesoPen 12 tűvel ellátott kezelőfeje a bőrfelszínre merőleges irányban tűszúrásokat ejt. Ezáltal a bőrfiatalító kezelések eredményességét növeli és biztonságosabb, mert jóval kevesebb az epidermális trauma.


Stacks Image 391
Kezelőfej automatikus oda-vissza mozgása, azáltal, hogy gyorsan nagyszámú mikroszkopikus nagyságú tűszúrást ejt, megnöveli a kezelések hatékonyságát, miközben jóval kisebb fájdalmat és diszkonfortérzést okoz (mint a hagyományos roller). Kezelések eredményessége az olyan ablatív kezelésekével vetekszik, mint a frakcionált lézer, IPL, Laser Resurfacing és a kémiai peelingek.


A MesoPen kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre.

A bőr megszúrása átmenetileg áttöri a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is egyaránt, ahol tapasztalhatunk egy azonnali látványos eredményt, amely a hatóanyagnak köszönhető. Ezért kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata.

Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása, valamint hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható. Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár.
A MESOPEN KEZELÉS ELŐNYEI:

Nincs ismert mellékhatása

Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.

Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után

Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)

Nincs maradandó sérülés vagy heg

Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció

A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk

Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés

Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül
TERÁPIÁS JAVASLATOK:

Aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére

Mély ráncok eltüntetésére, halványítására

Striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére

Atrófiás hegek kezelésére

Megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen

Ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)

Tág pórusok kezelésére

Bőrfeszesítés, lifting kezelésre

Bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre

Pigment hiányosságnál (hipo pigmentáció) melynek eredménye

Hegesedés

Öregségi foltok
Online
Időpont
Foglalás

Kérjük adja meg telefonos elérhetőségét

Captcha

Alert!