MESOPEN / DERMAPEN
KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA
A MesoPen egy innovatív eszköz a bőrfiatalítás területén. A már jól ismert dermaroller továbbfejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelésen belül tudja változtatni a tű méretét.

A dermarollerhez képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb, nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződést, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

MesoPen 12 tűvel ellátott kezelőfeje a bőrfelszínre merőleges irányban tűszúrásokat ejt. Ezáltal a bőrfiatalító kezelések eredményességét növeli és biztonságosabb, mert jóval kevesebb az epidermális trauma.


Stacks Image 391
Kezelőfej automatikus oda-vissza mozgása, azáltal, hogy gyorsan nagyszámú mikroszkopikus nagyságú tűszúrást ejt, megnöveli a kezelések hatékonyságát, miközben jóval kisebb fájdalmat és diszkonfortérzést okoz (mint a hagyományos roller). Kezelések eredményessége az olyan ablatív kezelésekével vetekszik, mint a frakcionált lézer, IPL, Laser Resurfacing és a kémiai peelingek.


A MesoPen kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre.

A bőr megszúrása átmenetileg áttöri a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is egyaránt, ahol tapasztalhatunk egy azonnali látványos eredményt, amely a hatóanyagnak köszönhető. Ezért kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata.

Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása, valamint hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható. Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár.
A MESOPEN KEZELÉS ELŐNYEI:

Nincs ismert mellékhatása

Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.

Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után

Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)

Nincs maradandó sérülés vagy heg

Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció

A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk

Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés

Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül
TERÁPIÁS JAVASLATOK:

Aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére

Mély ráncok eltüntetésére, halványítására

Striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére

Atrófiás hegek kezelésére

Megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen

Ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)

Tág pórusok kezelésére

Bőrfeszesítés, lifting kezelésre

Bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre

Pigment hiányosságnál (hipo pigmentáció) melynek eredménye

Hegesedés

Öregségi foltok